Statistiky

Návštěvy celkem

Zobrazení
The effect of κ- and ι-carrageenan concentrations on the viscoelastic and sensory properties of cream desserts during storage 172

Návštěvy celkem za měsíc

leden 2024 únor 2024 březen 2024 duben 2024 květen 2024 červen 2024 červenec 2024
The effect of κ- and ι-carrageenan concentrations on the viscoelastic and sensory properties of cream desserts during storage 1 1 2 3 2 8 8

Stažení souborů

Zobrazení
Postprint_1010313.pdf 98
19701 26
Fulltext_1010313.pdf 2

Nejvíce zobrazení ze země

Zobrazení
United States 93
Česká republika 13
Germany 9
Ireland 7
Sweden 6
Vietnam 6
Russia 3
Togo 3
Australia 2
Canada 2

Nejvíce zobrazení z města

Zobrazení
San Ramon 21
Ashburn 14
Louisville 11
Menlo Park 9
Fairfield 7
Dublin 5
Hanoi 5
Ann Arbor 4
Redmond 4
Andover 3