Statistiky

Návštěvy celkem

Zobrazení
The comparison of the effect of sodium caseinate, calcium caseinate, carboxymethyl cellulose and xanthan gum on rice-buckwheat dough rheological characteristics and textural and sensory quality of bread 542

Návštěvy celkem za měsíc

leden 2024 únor 2024 březen 2024 duben 2024 květen 2024 červen 2024 červenec 2024
The comparison of the effect of sodium caseinate, calcium caseinate, carboxymethyl cellulose and xanthan gum on rice-buckwheat dough rheological characteristics and textural and sensory quality of bread 1 0 2 3 0 5 0

Stažení souborů

Zobrazení
Fulltext_1006332.pdf 6

Nejvíce zobrazení ze země

Zobrazení
United States 386
Germany 46
France 29
Sweden 18
Česká republika 10
Ireland 10
Vietnam 5
India 4
Russia 4
China 3

Nejvíce zobrazení z města

Zobrazení
Ashburn 268
Fairfield 24
Louisville 24
Cambridge 15
Mountain View 7
Fremont 6
Dublin 5
Hanoi 5
Jacksonville 5
Boardman 4