Statistiky

Návštěvy celkem

Zobrazení
The comparison of the effect of sodium caseinate, calcium caseinate, carboxymethyl cellulose and xanthan gum on rice-buckwheat dough rheological characteristics and textural and sensory quality of bread 618

Návštěvy celkem za měsíc

únor 2025 březen 2025 duben 2025 květen 2025 červen 2025 červenec 2025 srpen 2025
The comparison of the effect of sodium caseinate, calcium caseinate, carboxymethyl cellulose and xanthan gum on rice-buckwheat dough rheological characteristics and textural and sensory quality of bread 5 9 6 2 4 11 9

Stažení souborů

Zobrazení
Fulltext_1006332.pdf 6

Nejvíce zobrazení ze země

Zobrazení
United States 437
Germany 46
France 29
Sweden 18
China 10
Česká republika 10
Ireland 10
India 5
Japan 5
Vietnam 5

Nejvíce zobrazení z města

Zobrazení
Ashburn 269
Louisville 34
Fairfield 24
San Mateo 23
Mountain View 17
Cambridge 15
Fremont 6
San Jose 6
Dublin 5
Hanoi 5