Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

The effect of κ- and ι-carrageenan concentrations on the viscoelastic and sensory properties of cream desserts during storage

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
MÍŠKOVÁ, Zuzana, Richardos-Nicolaos SALEK, Barbora KŘENKOVÁ, Vendula KŮROVÁ, Irena NĚMEČKOVÁ, Vendula PACHLOVÁ a František BUŇKA. The effect of κ- and ι-carrageenan concentrations on the viscoelastic and sensory properties of cream desserts during storage. LWT [online]. 2021, vol. 145 [cit. 2024-04-19]. ISSN 0023-6438. Dostupné z: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0023643821006927.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články