Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Influence of the melt holding time on fat droplet size and the viscoelastic properties of model spreadable processed cheeses with different compositions

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
PLUTA-KUBICA, Agnieszka, Michaela ČERNÍKOVÁ, Georgia DIMITRELI, Jana NEBESÁŘOVÁ, Stylianos EXARHOPOULOS, Apostolos S. THOMAREIS, Richardos-Nicolaos SALEK a František BUŇKA. Influence of the melt holding time on fat droplet size and the viscoelastic properties of model spreadable processed cheeses with different compositions. International Dairy Journal [online]. 2021, vol. 113 [cit. 2021-10-26]. ISSN 0958-6946. Dostupné z: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0958694620302508.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články