Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Impact of phenolic compounds and vitamins C and E on antioxidant activity of sea buckthorn (Hippophaë rhamnoides L.) berries and leaves of diverse ripening times

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
SYTAŘOVÁ, Irena, Jana ORSAVOVÁ, Lukáš SNOPEK, Jiří MLČEK, Łukasz BYCZYŃSKI a Ladislava MIŠURCOVÁ. Impact of phenolic compounds and vitamins C and E on antioxidant activity of sea buckthorn (Hippophaë rhamnoides L.) berries and leaves of diverse ripening times. Food Chemistry [online]. 2020, vol. 310 [cit. 2021-07-26]. ISSN 0308-8146. Dostupné z: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0308814619319156.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články