Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

The influence of monoacylglycerol and L-glutamic acid on the viscoelastic properties of wheat flour dough and sensory characteristics of French loaf product

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
PEČIVOVÁ, Pavlína, Iva BUREŠOVÁ a Hana BÍLKOVÁ. The influence of monoacylglycerol and L-glutamic acid on the viscoelastic properties of wheat flour dough and sensory characteristics of French loaf product. Journal of the Science of Food and Agriculture [online]. 2010, vol. 90, iss. 13, s. 2282-2288. [cit. 2024-04-26]. ISSN 1097-0010. Dostupné z: http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/jsfa.4083/abstract.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články