Statistiky

Návštěvy celkem

Zobrazení
The influence of monoacylglycerol and L-glutamic acid on the viscoelastic properties of wheat flour dough and sensory characteristics of French loaf product 708

Návštěvy celkem za měsíc

prosinec 2024 leden 2025 únor 2025 březen 2025 duben 2025 květen 2025 červen 2025
The influence of monoacylglycerol and L-glutamic acid on the viscoelastic properties of wheat flour dough and sensory characteristics of French loaf product 5 13 6 13 0 2 0

Stažení souborů

Zobrazení
Fulltext_1001195.pdf 1

Nejvíce zobrazení ze země

Zobrazení
United States 516
Germany 61
China 19
Česká republika 18
Russia 16
Ireland 9
France 7
Sweden 7
Canada 5
Netherlands 5

Nejvíce zobrazení z města

Zobrazení
Ashburn 263
Redmond 68
Louisville 33
San Mateo 23
Fairfield 19
Beverly Hills 15
Mountain View 15
Beijing 11
Sunnyvale 10
Cambridge 8