Statistiky

Návštěvy celkem

Zobrazení
The influence of monoacylglycerol and L-glutamic acid on the viscoelastic properties of wheat flour dough and sensory characteristics of French loaf product 658

Návštěvy celkem za měsíc

březen 2024 duben 2024 květen 2024 červen 2024 červenec 2024 srpen 2024 září 2024
The influence of monoacylglycerol and L-glutamic acid on the viscoelastic properties of wheat flour dough and sensory characteristics of French loaf product 2 5 3 4 0 1 4

Stažení souborů

Zobrazení
Fulltext_1001195.pdf 1

Nejvíce zobrazení ze země

Zobrazení
United States 474
Germany 61
Česká republika 18
Russia 16
China 14
Ireland 8
France 7
Sweden 7
Canada 5
Netherlands 5

Nejvíce zobrazení z města

Zobrazení
Ashburn 262
Redmond 68
Louisville 24
Fairfield 19
Beverly Hills 15
Beijing 11
Mountain View 10
Sunnyvale 10
Cambridge 8
Fremont 6