Statistiky

Návštěvy celkem

Zobrazení
The influence of monoacylglycerol and L-glutamic acid on the viscoelastic properties of wheat flour dough and sensory characteristics of French loaf product 572

Návštěvy celkem za měsíc

duben 2021 květen 2021 červen 2021 červenec 2021 srpen 2021 září 2021 říjen 2021
The influence of monoacylglycerol and L-glutamic acid on the viscoelastic properties of wheat flour dough and sensory characteristics of French loaf product 2 6 6 0 3 2 2

Stažení souborů

Zobrazení
Fulltext_1001195.pdf 1

Nejvíce zobrazení ze země

Zobrazení
United States 411
Germany 61
Česká republika 18
Russia 16
China 14
Sweden 7
Canada 5
France 5
Netherlands 5
Austria 2

Nejvíce zobrazení z města

Zobrazení
Ashburn 252
Redmond 68
Beverly Hills 15
Fairfield 13
Beijing 11
Sunnyvale 10
Cambridge 8
Fremont 6
Jacksonville 5
Toronto 5