Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB
Nedávno přidané
Repozitář DSpace/Manakin
Přihlásit se
Kontaktujte nás
| Jazyk:
čeština
English
Domovská stránka DSpace
→
Recenzovaný odborný článek
→
Fakulta technologická
→
Poslední příspěvky
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Fakulta technologická: Poslední příspěvky
Zobrazují se záznamy 881-900 z 2030
předchozí strana
další strana
Assessment of total polar materials in Frying fats from Czech restaurants
Mlček, Jiří
;
Družbíková, Helena
;
Valášek, Pavel
;
Sochor, Jiří
;
Juríková, Tünde
;
Borkovcová, Marie
;
Baroň, Mojmír
;
Balla, Štefan
(
Chiriotti Editori
,
2015
)
Fatty acids composition of vegetable oils and its contribution to dietary energy intake and dependence of cardiovascular mortality on dietary intake of fatty acids
Orsavová, Jana
;
Mišurcová, Ladislava
;
Vávra Ambrožová, Jarmila
;
Vícha, Robert
;
Mlček, Jiří
(
MDPI AG
,
2015
)
Distribution of constrained maximum coordinates
Tláskal, Martin
;
Doudová, Lucie
;
Buňka, František
(
American Institute of Physics (AIP)
,
2015
)
Health safety aspects of foodstuffs intented for phenylketonurics
Matejová, Stanislava
;
Fikselová, Martina
;
Buňka, František
(
HACCP Consulting
,
2015
)
Extension of the operating frequency range of a dielectric radio absorber with the help of frequency-selective surfaces
Babayan, Vladimir Artur
;
Kazantsev, Yuri Nikolaevich
;
Lopatin, Alexander V.
;
Mal'Tsev, Valerij P.
;
Kazantseva, Natalia E.
(
2011
)
Aroma active compounds in milk from goat fed basil (ocimumbasilicum)
Šípalová, Markéta
;
Kráčmar, Stanislav
(
2011
)
Application of nanofibres in filtration processes
Kimmer, Dušan
;
Vincent, Ivo
;
Petráš, David
;
Fenyk, Jan
;
Zatloukal, Martin
;
Sambaer, Wannes
;
Slobodian, Petr
;
Salmela, Hannu
;
Lehtimäki, Matti
;
Ždímal, Vladimír
(
TANGER Ltd.
,
2010
)
Effect of sulphur fertilization on yield and quality of wheat grain
Hřivna, Luděk
;
Kotková, Barbora
;
Burešová, Iva
(
Akademiai Kiadó, Rt. - Cereal Research Non-Profit Company
,
2015
)
Comparison of the nutrient composition, biogenic amines and selected functional parameters of meat from different parts of Nile crocodile (Crocodylus niloticus)
Černíková, Michaela
;
Gál, Robert
;
Polášek, Zdeněk
;
Janíček, Miroslav
;
Pachlová, Vendula
;
Buňka, František
(
Academic Press
,
2015
)
Determination of fatty acid content in sheep milk by means of near infrared spectroscopy
Lužová, Táňa
;
Šustová, Květoslava
;
Kuchtík, Jan
;
Mlček, Jiří
;
Vorlová, Lenka
;
Sumczynski, Daniela
(
Veterinárni a farmaceutická univerzita Brno
,
2014
)
Application of theory of hypothesis testing in process of laser micromachining
Pata, Vladimír
;
Sýkorová, Libuše
;
Knedlová, Jana
;
Řezníček, Martin
(
Trans Tech Publications Ltd.
,
2014
)
Use of relocation device at scanning of polymeric material surface quality
Pata, Vladimír
;
Řezníček, Martin
;
Sýkorová, Libuše
;
Knedlová, Jana
;
Malachová, Martina
(
Trans Tech Publications Ltd.
,
2014
)
Scanning and evaluation of biological surfaces using the technique of rapid prototyping
Pata, Vladimír
;
Janiš, Rahula
;
Sýkorová, Libuše
;
Zapletalová, Andrea
;
Knedlová, Jana
(
Trans Tech Publications Ltd.
,
2014
)
Determination of ascorbic acid by electrochemical techniques and other methods
Škrovánková, Soňa
;
Mlček, Jiří
;
Sochor, Jiří
;
Baroň, Mojmír
;
Kynický, Jindřich
;
Juríková, Tünde
(
Electrochemical Science Group/Electrochemical Society, Inc.
,
2015
)
Physicochemical characterization of natural honeys from different regions in Slovakia
Sudzina, M.
;
Melich, Martin
;
Kňazovická, Vladimíra
;
Felšöciová, Soňa
;
Kociubinski, Guillermo
;
Andreji, Jaroslav
;
Pavličová, Simona
;
Kráčmar, Stanislav
(
Mendel University of Agriculture and Forestry Brno
,
2009
)
The effect of individual phosphate emulsifying salts and their selected binary mixtures on hardness of processed cheese spreads
Nagyová, Gabriela
;
Buňka, František
;
Salek, Richardos-Nicolaos
;
Černíková, Michaela
;
Bačová, Helena
;
Kráčmar, Stanislav
(
HACCP Consulting
,
2013
)
Influence of garlic extract on antioxidant status of chicken
Jakubcová, Zuzana
;
Mareš, Petr
;
Zeman, Ladislav
;
Horký, Pavel
;
Juríková, Tünde
;
Mlček, Jiří
;
Balla, Štefan
;
Kalhotka, Libor
;
Mrkvicová, Eva
;
Sochor, Jiří
(
HACCP Consulting
,
2014
)
Effect of chamomile supplements to feeding doses on antimicrobial parameters in poultry
Jakubcová, Zuzana
;
Zeman, Ladislav
;
Mareš, Petr
;
Mlček, Jiří
;
Juríková, Tünde
;
Dostalová, Lenka
;
Mrazková, Eva
;
Mrkvicová, Eva
;
Balla, Štefan
;
Sochor, Jiří
(
HACCP Consulting
,
2014
)
Biogenic amines in smear and mould-ripened cheeses
Pleva, Pavel
;
Buňková, Leona
;
Theimrová, Eva
;
Bartošáková, Vendula
;
Buňka, František
;
Purevdorj, Khatantuul
(
HACCP Consulting
,
2014
)
The influence of guar gum on textural and sensory properties of rolls made from semi-finished frozen products
Boudová Pečivová, Pavlína
;
Kubáň, Vlastimil
;
Mlček, Jiří
;
Juríková, Tünde
;
Balla, Štefan
;
Sochor, Jiří
;
Baroň, Mojmír
(
HACCP Consulting
,
2014
)
Zobrazují se záznamy 881-900 z 2030
předchozí strana
další strana
Prohledat DSpace
Prohledat DSpace
V této kolekci
Rozšířené hledání
Procházet
Vše v DSpace
Komunity a kolekce
Dle data publikování
Autoři
Interní autoři
Názvy
Klíčová slova
Vydavatel
Publikace
Tato kolekce
Dle data publikování
Autoři
Interní autoři
Názvy
Klíčová slova
Vydavatel
Publikace
Můj účet
Přihlásit se