Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Determination of contents and antioxidant activity of free and bound phenolics compounds and in vitro digestibility of commercial black and red rice (Oryza sativa L.) varieties

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
SUMCZYNSKI, Daniela, Eva KOTÁSKOVÁ, Helena DRUŽBÍKOVÁ a Jiří MLČEK. Determination of contents and antioxidant activity of free and bound phenolics compounds and in vitro digestibility of commercial black and red rice (Oryza sativa L.) varieties. Food Chemistry [online]. 2016, vol. 211, s. 339-346. [cit. 2024-04-19]. ISSN 0308-8146. Dostupné z: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0308814616307610.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články