Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Effect of two-stage water addition on consistency of processed cheese: Physicochemical, mechanical, thermal, and organoleptic approach

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
VINCOVÁ, Anna, Martina POLÁŠKOVÁ, Martin STĚNIČKA, Kristýna ŠANTOVÁ, Vendula KŮROVÁ, Barbora LAPČÍKOVÁ, Tomáš GRYGER, Eva LORENCOVÁ, Zuzana LAZÁRKOVÁ, Agnieszka PLUTA-KUBICA, Markéta PĚTOVÁ, Ondřej NOVOSAD a Richardos-Nicolaos SALEK. Effect of two-stage water addition on consistency of processed cheese: Physicochemical, mechanical, thermal, and organoleptic approach. Foods [online]. 2025, vol. 14, iss. 8 [cit. 2025-07-04]. ISSN 2304-8158. Dostupné z: https://www.mdpi.com/2304-8158/14/8/1361.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články

Attribution 4.0 International Kromě případů, kde je uvedeno jinak, licence tohoto záznamu je Attribution 4.0 International