Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

The impact of divergent algal hydrocolloids addition on the physicochemical, viscoelastic, textural, and organoleptic properties of cream cheese products

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
VINCOVÁ, Anna, Kristýna ŠANTOVÁ, Vendula KŮROVÁ, Alena KRATOCHVÍLOVÁ, Veronika HALAMKOVÁ, Markéta SUCHÁNKOVÁ, Eva LORENCOVÁ, Daniela SUMCZYNSKI a Richardos-Nicolaos SALEK. The impact of divergent algal hydrocolloids addition on the physicochemical, viscoelastic, textural, and organoleptic properties of cream cheese products. Foods [online]. 2023, vol. 12, iss. 8 [cit. 2024-12-22]. ISSN 2304-8158. Dostupné z: https://www.mdpi.com/2304-8158/12/8/1602.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články

Attribution 4.0 International Kromě případů, kde je uvedeno jinak, licence tohoto záznamu je Attribution 4.0 International