Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Furcellaran as a substitute for emulsifying salts in processed cheese spread and the resultant storage changes

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
KŮROVÁ, Vendula, Richardos-Nicolaos SALEK, Michaela ČERNÍKOVÁ, Eva LORENCOVÁ, Ludmila ZÁLEŠÁKOVÁ a František BUŇKA. Furcellaran as a substitute for emulsifying salts in processed cheese spread and the resultant storage changes. International Journal of Dairy Technology [online]. 2022, vol. 75, iss. 3, s. 679-689. [cit. 2024-12-21]. ISSN 1364-727X. Dostupné z: https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/1471-0307.12871.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články