Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

The influence of traditional and immobilized yeast on the amino-acid content of sparkling wine

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
PROKEŠ, Kamil, Mojmír BAROŇ, Jiří MLČEK, Tünde JURÍKOVÁ, Anna ADÁMKOVÁ, Sezai ERCISLI a Jiří SOCHOR. The influence of traditional and immobilized yeast on the amino-acid content of sparkling wine. Fermentation [online]. 2022, vol. 8, iss. 1, s. 36. [cit. 2024-04-26]. ISSN 2311-5637. Dostupné z: https://www.mdpi.com/2311-5637/8/1/36.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články

Attribution 4.0 International Kromě případů, kde je uvedeno jinak, licence tohoto záznamu je Attribution 4.0 International