Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Quality evaluation of white brined cheese stored in cans as affected by the storage temperature and time

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
LAZÁRKOVÁ, Zuzana, Tomáš ŠOPÍK, Jaroslav TALÁR, Khatantuul PUREVDORJ, Richardos-Nicolaos SALEK, Leona BUŇKOVÁ, Michaela ČERNÍKOVÁ, Martin NOVOTNÝ, Vendula PACHLOVÁ, Irena NĚMEČKOVÁ a František BUŇKA. Quality evaluation of white brined cheese stored in cans as affected by the storage temperature and time. International Dairy Journal [online]. 2021, vol. 121 [cit. 2021-09-25]. ISSN 9586-946. Dostupné z: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0958694621001333.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články