Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

The effect of furcellaran or κ-carrageenan addition on the textural, rheological and mechanical vibration damping properties of restructured chicken breast ham

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
POLÁŠEK, Zdeněk, Richardos-Nicolaos SALEK, Martin VAŠINA, Aneta LYČKOVÁ, Robert GÁL, Vendula PACHLOVÁ a František BUŇKA. The effect of furcellaran or κ-carrageenan addition on the textural, rheological and mechanical vibration damping properties of restructured chicken breast ham. LWT [online]. 2021, vol. 138 [cit. 2024-04-25]. ISSN 0023-6438. Dostupné z: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S002364382031611X.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články