Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

The impact of Cheddar or white brined cheese with various maturity degrees on the processed cheese consistency: A comparative study

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
SALEK, Richardos-Nicolaos, Michaela ČERNÍKOVÁ, Eva LORENCOVÁ, Vendula PACHLOVÁ, Vendula KŮROVÁ, Jana ŠENKÝŘOVÁ a František BUŇKA. The impact of Cheddar or white brined cheese with various maturity degrees on the processed cheese consistency: A comparative study. International Dairy Journal [online]. 2020, vol. 111 [cit. 2020-10-27]. ISSN 0958-6946. Dostupné z: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0958694620301862.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články