Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Contribution of phenolic compounds, ascorbic acid and vitamin E to antioxidant activity of currant (Ribes L.) and gooseberry (Ribes uva-crispa L.) fruits

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
ORSAVOVÁ, Jana, Irena HLAVÁČOVÁ, Jiří MLČEK, Lukáš SNOPEK a Ladislava MIŠURCOVÁ. Contribution of phenolic compounds, ascorbic acid and vitamin E to antioxidant activity of currant (Ribes L.) and gooseberry (Ribes uva-crispa L.) fruits. Food Chemistry [online]. 2019, vol. 284, s. 323-333. [cit. 2021-07-25]. ISSN 0308-8146. Dostupné z: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0308814619301402.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články