Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Is air-drying of plant-based food at low temperature really favorable? A meta-analytical approach to ascorbic acid, total phenolic, and total flavonoid contents

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
ČERVENKA, Libor, Zuzana ČERVENKOVÁ a Helena VELICHOVÁ. Is air-drying of plant-based food at low temperature really favorable? A meta-analytical approach to ascorbic acid, total phenolic, and total flavonoid contents. Food Reviews International [online]. 2018, vol. 34, iss. 5, s. 434-446. [cit. 2024-04-20]. ISSN 8755-9129. Dostupné z: https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/87559129.2017.1307389.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články