Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Microstructure and textural and viscoelastic properties of model processed cheese with different dry matter and fat in dry matter content

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
ČERNÍKOVÁ, Michaela, Jana NEBESÁŘOVÁ, Richardos-Nicolaos SALEK, Lada ŘIHÁČKOVÁ a František BUŇKA. Microstructure and textural and viscoelastic properties of model processed cheese with different dry matter and fat in dry matter content. Journal of Dairy Science [online]. 2017, vol. 100, iss. 6, s. 4300-4307. [cit. 2024-04-20]. ISSN 0022-0302. Dostupné z: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0022030217302904.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články