Statistiky

Návštěvy celkem

Zobrazení
The comparison of the effect of added amaranth, buckwheat, chickpea, corn, millet and quinoa flour on rice dough rheological characteristics, textural and sensory quality of bread 478

Návštěvy celkem za měsíc

říjen 2023 listopad 2023 prosinec 2023 leden 2024 únor 2024 březen 2024 duben 2024
The comparison of the effect of added amaranth, buckwheat, chickpea, corn, millet and quinoa flour on rice dough rheological characteristics, textural and sensory quality of bread 0 2 2 1 3 1 6

Stažení souborů

Zobrazení
Fulltext_1007153.pdf 1

Nejvíce zobrazení ze země

Zobrazení
United States 342
Germany 37
France 16
China 15
Česká republika 14
Sweden 9
Ireland 8
Japan 4
South Korea 4
Vietnam 4

Nejvíce zobrazení z města

Zobrazení
Ashburn 208
Mountain View 46
Fairfield 24
Louisville 19
Hangzhou 8
Cambridge 6
Des Moines 5
Fremont 5
Jacksonville 5
Boardman 4