Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

The effect of processing temperature on microbial safety and antioxidant activity of minimally processed "raw food"

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   


Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
BROŽKOVÁ, Iveta, Libor ČERVENKA, Veronika DVOŘÁKOVÁ, Kateřina MICHÁLKOVÁ a Helena VELICHOVÁ. The effect of processing temperature on microbial safety and antioxidant activity of minimally processed "raw food". Journal of Food and Nutrition Research [online]. 2016, vol. 55, iss. 4, s. 352-360. [cit. 2024-12-21]. ISSN 1336-8672. Dostupné z: http://www.vup.sk/index.php?start&mainID=2&navID=36&version=2&volume=55&article=2037.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články