Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Tepelně upravený sýr s karagenanem

Repozitář DSpace/Manakin

Zobrazit minimální záznam


dc.title Tepelně upravený sýr s karagenanem cs
dc.title Heat-treated cheese with carrageenan en
dc.contributor.author Černíková, Michaela
dc.contributor.author Buňka, František
dc.contributor.author Roubal, Petr
dc.contributor.author Šalaková, Alexandra
dc.contributor.author Burda, Jindřich
dc.date.issued 2015-02-02
utb.relation.issue 30621
dc.type utilityModel
dc.language.iso cs
dc.relation.uri https://isdv.upv.cz/webapp/resdb.print_detail.det?pspis=PUV/30621
dc.description.abstract Technické řešení se týká tepelně upraveného sýra s karagenanem krájitelné konzistence, při jehož výrobě se nepoužívají tavící solu fosforečnanového anbo citronanového typu, ale karagenan. cs
dc.description.abstract The technical solution concerns cooked cheese with carrageenan krájitelné consistency during the production of the sol is not used smelting Anbo citrate phosphate type, but carrageenan. en
utb.faculty Faculty of Technology
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/1005327
utb.identifier.obdid 43873295
utb.source p-upv
dc.date.accessioned 2015-10-02T13:57:43Z
dc.date.available 2015-10-02T13:57:43Z
utb.identifier.upv1 2015-30621
utb.identifier.upv2 28008
utb.identifier.mpt A 23 C 19/082, A 23 L 1/0532, A 01 J 27/04
utb.patent.state Valid document
utb.contributor.internalauthor Černíková, Michaela
utb.contributor.internalauthor Buňka, František
Find Full text

Soubory tohoto záznamu

Zobrazit minimální záznam