Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Replacement of traditional emulsifying salts by selected hydrocolloids in processed cheese production

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
ČERNÍKOVÁ, Michaela, František BUŇKA, Matěj POSPIECH, Bohuslava TREMLOVÁ, Kristýna HLADKÁ, Vladimír PAVLÍNEK a Pavel BŘEZINA. Replacement of traditional emulsifying salts by selected hydrocolloids in processed cheese production. International Dairy Journal [online]. 2010, vol. 20, iss. 5, s. 336-343. [cit. 2024-04-27]. ISSN 0958-6946. Dostupné z: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0958694609002544.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 4.0 Unported Kromě případů, kde je uvedeno jinak, licence tohoto záznamu je Attribution-NonCommercial-NoDerivs 4.0 Unported