Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Polyphenols content and antioxidant activity of paprika and pepper spices

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   


Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
ŠKROVÁNKOVÁ, Soňa, Jiří MLČEK, Jana ORSAVOVÁ, Tünde JURÍKOVÁ a Pavla DŘÍMALOVÁ. Polyphenols content and antioxidant activity of paprika and pepper spices. Potravinarstvo [online]. 2017, vol. 11, iss. 1, s. 52-57. [cit. 2017-11-18]. ISSN 1338-0230. Dostupné z: http://www.potravinarstvo.com/journal1/index.php/potravinarstvo/article/view/695.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články

Attribution 3.0 International Kromě případů, kde je uvedeno jinak, licence tohoto záznamu je Attribution 3.0 International