Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Effect of fat composition on some physico-chemical parameters and sensorial evaluation of dark chocolate

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   


Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
VÍTOVÁ, Eva, Blanka LOUPANCOVÁ, Hana ŠTOUDKOVÁ, Ivana MACKŮ, Jana ZEMANOVÁ a Libor BABÁK. Effect of fat composition on some physico-chemical parameters and sensorial evaluation of dark chocolate. Journal of Food and Nutrition Research [online]. 2009, vol. 48, iss. 2, s. 72-79. [cit. 2017-09-23]. ISSN 1336-8672. Dostupné z: http://www.vup.sk/en/index.php?mainID=2&navID=34&version=2&volume=48&article=908.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články