Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Role of pectin in maintaining the physicochemical, textural, rheological, and organoleptic properties of model quark cheese spreads during simulated vibrations and storage

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
GRYGER, Tomáš, Martin STĚNIČKA, Anna VINCOVÁ, Eva LORENCOVÁ, Kristýna ŠANTOVÁ a Richardos-Nicolaos SALEK. Role of pectin in maintaining the physicochemical, textural, rheological, and organoleptic properties of model quark cheese spreads during simulated vibrations and storage. International Journal of Biological Macromolecules [online]. 2025, vol. 310 [cit. 2025-07-03]. ISSN 0141-8130. Dostupné z: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0141813025040012.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články