Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Acoustic and mechanical testing of commercial cocoa powders

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
LAPČÍK, Lubomír, Barbora LAPČÍKOVÁ, Shweta GAUTAM, Martin VAŠINA, Tomáš VALENTA, David ŘEPKA, Klára ČÉPE a Ondřej RUDOLF. Acoustic and mechanical testing of commercial cocoa powders. International Journal of Food Properties [online]. 2022, vol. 25, iss. 1, s. 2184-2197. [cit. 2024-04-19]. ISSN 1094-2912. Dostupné z: https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/10942912.2022.2127760.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články

Attribution 4.0 International Kromě případů, kde je uvedeno jinak, licence tohoto záznamu je Attribution 4.0 International