Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

The effect of in vitro digestion on matcha tea (camellia sinensis) active components and antioxidant activity

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
KOLÁČKOVÁ, Tereza, Daniela SUMCZYNSKI, Antonín MINAŘÍK, Erkan YALÇIN a Jana ORSAVOVÁ. The effect of in vitro digestion on matcha tea (camellia sinensis) active components and antioxidant activity. Antioxidants [online]. 2022, vol. 11, iss. 5, s. 889. [cit. 2024-04-25]. ISSN 2076-3921. Dostupné z: https://www.mdpi.com/2076-3921/11/5/889.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články

Attribution 4.0 International Kromě případů, kde je uvedeno jinak, licence tohoto záznamu je Attribution 4.0 International