Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Basil – A comparison of the total phenolic content and antioxidant activity in selected cultivars

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
ADÁMEK, Martin, Jiří MLČEK, Anna ADÁMKOVÁ, Vít Guiglielmo MIŠUREC, Jana ORSAVOVÁ, Martina BUČKOVÁ, Martin BÚRAN, Anna PLÁŠKOVÁ a Lenka KOUŘIMSKÁ. Basil – A comparison of the total phenolic content and antioxidant activity in selected cultivars. Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences [online]. 2021, vol. 15, s. 445-452. [cit. 2024-04-18]. ISSN 1338-0230. Dostupné z: https://potravinarstvo.com/journal1/index.php/potravinarstvo/article/view/1623.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články

Attribution 4.0 International Kromě případů, kde je uvedeno jinak, licence tohoto záznamu je Attribution 4.0 International