Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Free and bound amino acids, minerals and trace elements in matcha (Camellia sinensis L.): A nutritional evaluation

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
KOLÁČKOVÁ, Tereza, Daniela SUMCZYNSKI, Ludmila ZÁLEŠÁKOVÁ, Lenka ŠENKÁROVÁ, Jana ORSAVOVÁ a Nikoleta LANCZOVÁ. Free and bound amino acids, minerals and trace elements in matcha (Camellia sinensis L.): A nutritional evaluation. Journal of Food Composition and Analysis [online]. 2020, vol. 92 [cit. 2024-04-19]. ISSN 0889-1575. Dostupné z: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0889157520303896.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články