Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

The monitoring of biogenic amines in the raw food

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
PLEVA, Pavel, Lucie BERČÍKOVÁ, Erika ČECHOVÁ, Petr BARTOŠEK a Leona BUŇKOVÁ. The monitoring of biogenic amines in the raw food. Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences [online]. 2019, vol. 13, iss. 1, s. 482-489. [cit. 2024-04-20]. ISSN 1338-0230. Dostupné z: http://www.potravinarstvo.com/journal1/index.php/potravinarstvo/article/view/1055/835.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články

Attribution 3.0 International Kromě případů, kde je uvedeno jinak, licence tohoto záznamu je Attribution 3.0 International