Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

A role of reductones in the monitoring of sulphur dioxide content in wines during their maturation and storage

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
JANČÁŘOVÁ, Irena, Luděk JANČÁŘ, Alice NÁPLAVOVÁ a Vlastimil KUBÁŇ. A role of reductones in the monitoring of sulphur dioxide content in wines during their maturation and storage. Czech Journal of Food Sciences [online]. 2014, vol. 32, iss. 3, s. 232-240. [cit. 2024-04-23]. ISSN 1212-1800. Dostupné z: https://www.agriculturejournals.cz/web/cjfs.htm?type=article&id=323_2013-CJFS.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články