Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Vliv použitého typu karagenanu na viskoelastické vlastnosti taveného sýra

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
ČERNÍKOVÁ, Michaela, František BUŇKA, Vladimír PAVLÍNEK, Pavel BŘEZINA, Jan HRABĚ a Pavel VALÁŠEK. Vliv použitého typu karagenanu na viskoelastické vlastnosti taveného sýra. Food Hydrocolloids [online]. 2008, vol. 22, iss. 6, s. 1054-1061. [cit. 2024-04-23]. ISSN 0268-005X. Dostupné z: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0268005X07001452.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články