Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Influence of heat treatment on the chemical, physical, microbiological and sensorial properties of pork liver pâté as affected by fat content

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
LAZÁRKOVÁ, Zuzana, Alena KRATOCHVÍLOVÁ, Richardos-Nicolaos SALEK, Zdeněk POLÁŠEK, Ladislav ŠIŠKA, Markéta PĚTOVÁ a František BUŇKA. Influence of heat treatment on the chemical, physical, microbiological and sensorial properties of pork liver pâté as affected by fat content. Foods [online]. 2023, vol. 12, iss. 12 [cit. 2024-04-27]. ISSN 2304-8158. Dostupné z: https://www.mdpi.com/2304-8158/12/12/2423.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články

Attribution 4.0 International Kromě případů, kde je uvedeno jinak, licence tohoto záznamu je Attribution 4.0 International