Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Rheological and fermentation properties of doughs and quality of breads from colored wheat varieties

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
ŠEBESTÍKOVÁ, Romana, Iva BUREŠOVÁ, Tomáš VYHNÁNEK, Petr MARTINEK a Matej POSPIECH. Rheological and fermentation properties of doughs and quality of breads from colored wheat varieties. Heliyon [online]. 2023, vol. 9, iss. 4 [cit. 2024-11-02]. ISSN 2405-8440. Dostupné z: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2405844023023253.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články

Attribution 4.0 International Kromě případů, kde je uvedeno jinak, licence tohoto záznamu je Attribution 4.0 International