Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Research Note: Impact of applied thermal treatment on textural, and sensory properties and cooking loss of selected chicken and turkey cuts as affected by cooking technique

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
GÁL, Robert, Josef KAMENÍK, Richardos-Nicolaos SALEK, Zdeněk POLÁŠEK, Blanka MACHARÁČKOVÁ, Tomáš VALENTA, Danka HARUŠTIAKOVÁ a Štěpán VINTER. Research Note: Impact of applied thermal treatment on textural, and sensory properties and cooking loss of selected chicken and turkey cuts as affected by cooking technique. Poultry Science [online]. 2022, vol. 101, iss. 7 [cit. 2024-04-19]. ISSN 0032-5791. Dostupné z: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0032579122002152.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články

Attribution 4.0 International Kromě případů, kde je uvedeno jinak, licence tohoto záznamu je Attribution 4.0 International