Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Einfluss der Dauer der Mazeration auf den Gehalt von Antioxidantien im Traubensaft

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
BAROŇ, Mojmír, Michal KUMŠTA, Daniela SUMCZYNSKI, Jiří MLČEK, Tünde JURÍKOVÁ a Jiří SOCHOR. Einfluss der Dauer der Mazeration auf den Gehalt von Antioxidantien im Traubensaft. Erwerbs-Obstbau. 2018, vol. 60, s. 37-45. ISSN 0014-0309.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články