Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Determination of kinetic and thermodynamic parameters of food hydrocolloids/water interactions by means of thermal analysis and viscometry

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
VALENTA, Tomáš, Barbora LAPČÍKOVÁ a Lubomír LAPČÍK. Determination of kinetic and thermodynamic parameters of food hydrocolloids/water interactions by means of thermal analysis and viscometry. Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects [online]. 2018, vol. 555, s. 270-279. [cit. 2018-12-15]. ISSN 0927-7757. Dostupné z: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0927775718306095.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články