Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Effect of cooking and germination on antioxidant activity, total polyphenols and flavonoids, fiber content, and digestibility of lentils (Lens culinaris L.)

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
BUBELOVÁ, Zuzana, Daniela SUMCZYNSKI a Richardos-Nicolaos SALEK. Effect of cooking and germination on antioxidant activity, total polyphenols and flavonoids, fiber content, and digestibility of lentils (Lens culinaris L.). Journal of Food Processing and Preservation [online]. 2018, vol. 42, iss. 1 [cit. 2018-05-22]. ISSN 0145-8892. Dostupné z: http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/jfpp.13388/full.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články