Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

The effect of dairy fat source on viscoelastic properties of full-fat processed cheese spreads

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
ČERNÍKOVÁ, Michaela, Vendula PACHLOVÁ, Ondřej HOLAS, Kateřina MOUDRÁ, Kateřina SLINTÁKOVÁ a František BUŇKA. The effect of dairy fat source on viscoelastic properties of full-fat processed cheese spreads. European Journal of Lipid Science and Technology [online]. 2018, vol. 120, iss. 1 [cit. 2018-09-24]. ISSN 1438-7697. Dostupné z: http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/ejlt.201700319/full.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články