Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Effect of thermal treatment on rutin content in selected buckwheat products using calcium as an internal tracer

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
KREJZOVÁ, Eliška, Miroslava BITTOVÁ, Stanislav KRÁČMAR, Petra VOJTÍŠKOVÁ, Vlastimil KUBÁŇ a Jozef GOLIAN. Effect of thermal treatment on rutin content in selected buckwheat products using calcium as an internal tracer. Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences [online]. 2017, vol. 11, iss. 1, s. 679-684. [cit. 2018-06-20]. ISSN 1338-0230. Dostupné z: http://potravinarstvo.com/journal1/index.php/potravinarstvo/article/viewArticle/853.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články