Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Preparation of non-traditional Dickkopf and Richard wheat flakes: Phenolic and vitamin profiles and antioxidant activity

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
SUMCZYNSKI, Daniela, Eva KOUBOVÁ, Jan SNEYD, Susanne ERB-WEBER a Jana ORSAVOVÁ. Preparation of non-traditional Dickkopf and Richard wheat flakes: Phenolic and vitamin profiles and antioxidant activity. LWT - Food Science and Technology [online]. 2018, vol. 90, s. 31-37. [cit. 2018-09-24]. ISSN 0023-6438. Dostupné z: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0023643817308836.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články