Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

The effect of conformational transition of gelatin-polysaccharide polyelectrolyte complex on its functional properties

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
VALENTA, Tomáš, Barbora LAPČÍKOVÁ, Lubomír LAPČÍK a Peng LI. The effect of conformational transition of gelatin-polysaccharide polyelectrolyte complex on its functional properties. Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences [online]. 2017, vol. 11, iss. 1, s. 587-596. [cit. 2018-12-13]. ISSN 1338-0230. Dostupné z: http://www.potravinarstvo.com/journal1/index.php/potravinarstvo/article/viewArticle/728.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články