Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Application of a vibration damping technique in characterizing mechanical properties of chicken meat batters modified with amaranth

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
LAPČÍK, Lubomír, Martin VAŠINA, Barbora LAPČÍKOVÁ, Maria PLŠKOVÁ, Robert GÁL a Michaela BRYCHTOVÁ. Application of a vibration damping technique in characterizing mechanical properties of chicken meat batters modified with amaranth. Journal of Food Measurement and Characterization [online]. 2017, vol. 11, iss. 4, s. 1987-1994. [cit. 2018-06-20]. ISSN 2193-4126. Dostupné z: https://link.springer.com/article/10.1007/s11694-017-9581-7.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články