Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Antioxidant properties and textural characteristics of processed cheese spreads enriched with rutin or quercetin: The effect of processing conditions

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   


Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
PŘIKRYL, Jakub, Tomáš HÁJEK, Blanka ŠVECOVÁ, Richardos-Nicolaos SALEK, Michaela ČERNÍKOVÁ, Libor ČERVENKA a František BUŇKA. Antioxidant properties and textural characteristics of processed cheese spreads enriched with rutin or quercetin: The effect of processing conditions. LWT - Food Science and Technology [online]. 2018, vol. 87, s. 266-271. [cit. 2017-12-18]. ISSN 0023-6438. Dostupné z: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0023643817306758.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články