Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

The comparison of the effect of added amaranth, buckwheat, chickpea, corn, millet and quinoa flour on rice dough rheological characteristics, textural and sensory quality of bread

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   


Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
BUREŠOVÁ, Iva, Marian TOKÁR, Jan MAREČEK, Ludek HŘIVNA, Oldrich FAMĚRA a Viera ŠOTTNÍKOVÁ. The comparison of the effect of added amaranth, buckwheat, chickpea, corn, millet and quinoa flour on rice dough rheological characteristics, textural and sensory quality of bread. Journal of Cereal Science [online]. 2017, vol. 75, s. 158-164. [cit. 2017-11-19]. ISSN 0733-5210. Dostupné z: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0733521017300590?via%3Dihub.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články