Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Quality and Antioxidant Activity of Buckwheat-Based Cookies Designed for a Raw Food Vegan Diet as Affected by Moderate Drying Temperature

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   


Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
BROŽKOVÁ, Iveta, Veronika DVOŘÁKOVÁ, Kateřina MICHÁLKOVÁ, Libor ČERVENKA a Helena VELICHOVÁ. Quality and Antioxidant Activity of Buckwheat-Based Cookies Designed for a Raw Food Vegan Diet as Affected by Moderate Drying Temperature. Plant Foods for Human Nutrition [online]. 2016, vol. 71, iss. 4, s. 429-435. [cit. 2017-04-27]. ISSN 0921-9668. Dostupné z: http://link.springer.com/article/10.1007/s11130-016-0580-3.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články