Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

The Behavior of Amaranth, Chickpea, Millet, Corn, Quinoa, Buckwheat and Rice Doughs Under Shear Oscillatory and Uniaxial Elongational Tests Simulating Proving and Baking

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   


Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
BUREŠOVÁ, Iva a Roman KUBÍNEK. The Behavior of Amaranth, Chickpea, Millet, Corn, Quinoa, Buckwheat and Rice Doughs Under Shear Oscillatory and Uniaxial Elongational Tests Simulating Proving and Baking. Journal of Texture Studies [online]. 2016, vol. 47, iss. 5, s. 423-431. [cit. 2017-09-26]. ISSN 0022-4901. Dostupné z: http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/jtxs.12176/abstract.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články