Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Total phenolic and vitamin C content and antiradical activity evaluation of traditionally consumed wild edible vegetables from Turkey

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   


Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
SAMANCIOGLU, A., I. G. SAT, Ertan YILDIRIM, Sezai ERCIŞLI, Tünde JURÍKOVÁ a Jiří MLČEK. Total phenolic and vitamin C content and antiradical activity evaluation of traditionally consumed wild edible vegetables from Turkey. Indian Journal of Traditional Knowledge [online]. 2016, vol. 15, iss. 2, s. 208-213. [cit. 2017-11-19]. ISSN 0972-5938. Dostupné z: http://14.139.47.15/handle/123456789/33990.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články

Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 2.5 India Kromě případů, kde je uvedeno jinak, licence tohoto záznamu je Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 2.5 India